Η πρώτη ανοιχτή μας συνάντηση

Η ομάδα του Mentorkids, έχοντας ήδη μπει στη διαδικασία σύστασής της σε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, διοργανώνει την πρώτη ανοιχτή της συνάντηση στις 13 Νοεμβρίου, για εθελοντές, μέντορες, εκπαιδευτικούς, γονείς και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τη δράση μας και για το πώς μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη μαθησιακή και επαγγελματική ανάπτυξη των νέων παιδιών και στην καλλιέργεια των απαραίτητων δεξιοτήτων από μέρους τους, ώστε να μπορούν να ζήσουν αυτόνομα και δημιουργικά.

Για να το πετύχουμε, σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε την υποστήριξη όλων όσοι μοιράζονται ένα αντίστοιχο όραμα και θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας. Μαζί, θα προωθήσουμε κάθε είδους δράσεις σχετικές με την έννοια του επαγγελματικού προσανατολισμού και της εκπαιδευτικής ενημέρωσης σε θέματα επιλογής σπουδών, στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό, με αποδέκτες παιδιά και νέους ηλικίας 12- 24 ετών, τις οικογένειες τους και την ευρύτερη εκπαιδευτική και επαγγελματική κοινότητα.

Η πρώτη μας συνάντηση

Αν θέλετε να γίνετε μέντορας, αν είστε δάσκαλος ή καθηγητής, είστε κοντά σε παιδιά ηλικίας 15-18 ετών και θέλετε να τα βοηθήσετε να αποκτήσουν μια καλή αίσθηση της επαγγελματικής πραγματικότητας που θα συναντήσουν τα επόμενα χρόνια– ή αν απλώς θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη δράση μας, ελάτε να γνωριστούμε στην πρώτη ανοιχτή μας συνάντηση, στις 13 Νοεμβρίου, 19.00, στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone. Θα είμαστε εκεί για να παρουσιάσουμε τα σχέδιά μας για τους επόμενους μήνες, να περιγράψουμε τις ανάγκες μας, να ακούσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας και να οργανωθούμε, έτσι ώστε να απογειωθεί το Mentorkids, όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πιο δυναμικά.

Αν πάλι ενδιαφέρεστε για όλα αυτά αλλά δεν μπορείτε να είστε κοντά μας στις 13/11, στείλτε μας email στο mentorkids@gmail.com και θα έρθουμε σύντομα σε επαφή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s